2020. április 5., vasárnap

A Vendetta Online ingyenesen játszható 2020 június 1-ig, mindenkinek teljes hozzáférést adva

A Vendetta Online, ami egy klasszikus űrbéli MMO, most ingyenesen játszható mindenkinek 2020 június 1-ig. Ez idő alatt mindenki úgy lesz kezelve, mintha fizetős játékos lenne (mindenki a legmagasabb prémium előfizetői státuszt kapja).

Miért csinálják ezt ilyen hosszú ideig? Azt mondják, hogy egy kis menedékhelyet szeretnének biztosítani a játékosoknak, valahol, ahová "virtuálisan elmehetnek, és (udvariasan) társaságban lehetnek, interakcióba léphetnek egymással, és talán szünetet felüdülhetnek a káoszból". Természetesen a koronavírus szituációra céloztak. Itt lehet (angolul) bővebben olvasni az ingyenes periódus bejelentéséről.

Egy kicsi a Vendetta Online-ról:
Ebben a játékban több ezer játékos játszhat együtt, egyidőben, egy folytatódó univerzumban. A játékosok űrhajópilótává válnak ebben az univerzumban, űrállomásoktól űrállomásokig repülnek, és egyéb helyekre a galaxisban. Minden harc a játékban teljesen valós idejű, minden a "rángatási" tudáson múlik, nincs "virtuális kockadobás". Közvetlenül irányítod és repíted a hajódat, nem egy hátsóüléses "navigátor" vagy. A játékos harcolhatnak egymással, vagy nem játékos irányította karakterekkel (NPCk), még akár masszív nemzetek közti határháborúban is részt vehetnek, vagy segíthetnek a gonosz Kaptár megsemmisítésében. A galaxis virágzó és összetett gazdasága kereskedőknek, bányászoknak és csempészeknek egyaránt sok lehetőséget ad.Elég lenyűgöző, hogy a Vendetta Online még mindig megy, valamilyen formában már 2002 óta elérhető és keresztplatformos, beleértve a különböző eszközökkel egymással történő online játszhatóságát is. A Linuxon való játék korai támogatói voltak egy ilyen MMO-val. Nem csak az az elképesztő, hogy még mindig megy, hanem az is, hogy rendszeresen frissítik. Csak a közelmúltban fejlesztették az NPC-k mesterséges intelligenciáját, csökkentették a betöltési időket, és egy új jelentő rendszert csináltak, hogy elintézzék a csíntalan játékosokat, és még sok más újdonságot csináltak. Rengeteg fejlesztés van folyamatban a játékkal kapcsolatban, de a mostani ingyenes játék szituáció természetesen nem olyasvalami, amit még januárban terveztek.

Az ingyenes időszakban a PC-s játékosok összesen 8 órát tölthetnek a játékban. Az Androidnál nincs ilyen korlátozás.

Bővebben lásd a hivatalos weboldalt.

Forrás:
Vendetta Online goes free to play until June 1 giving anyone full access.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése