2017. február 3., péntek

Jön a DiRT Rally versenyzős játék Linuxra március 2-án

A játék MacOS-ra is portolásra kerül.

A Feral Interactive, az Egyesült Királyságbeli székhelyű játék-kiadó, ami több népszerűbb cím Linuxra és Mac platformokra való portolásáért ismert, mint például a Tomb Raider (2013), Mad Max, és Deus Ex: Mankind Divided, most bejelentette a DiRT Rally versenyzős játék Linuxos portját.

10 ezer feletti "nagyon pozitív"értékeléssel a Steamen, a DiRT Rally a legizgalmasabb és legautentikusabb rally versenyzős szimulátor játék a Codemasters fejlesztésében és kiadásában, ami ismert a DiRT 3, F1 2016, Colin McRae Rally, DiRT Showdown, GRID Autosport és a közelgő DiRT 4 cím miatt is, ami 2017 júniusában fog megjelenni.

A DiRT Rally több mint 1 éve jelent meg, 2015 december 7-én, csak Microsoft Windows operációs rendszerekre. 2016 április 5-én PlayStation 4-re és Xbox One játékkonzolokra is megjelent és 2017 március 2-ától játszhatjuk majd a játékot Linuxos számítógépeinken is.

"Hívd ki magad a valaha készült legautentikusabb rallys játékkal, a DiRT Rally-val, ami 2017 március 2-án jön Linuxra" - mondja a Feral Interactive a sajtóközleményben. "Hajtsd magad és kocsidat extrém vezetési körülmények között Hillcomb, Rallycross és Rally versenyeken, ahogy nyaktörő sebességgel száguldasz a legveszélyesebb pályákon a világon."

A játék lehetővé teszi, hogy megtapasztalj egy nagyon élethű versenyt, kitanulj és tökélyre fejlessz három különböző szakot, egyjátékos vagy többjátékos módban játhatsz Windowsos vagy Linuxos barátaiddal, szórakozz 45 feletti ikonikus kocsikkal és több mint 70 szakasszal a világ egyes legszebb helyein keresztül és szabd testre az autózást maximálisan.

Egyelőre a Feral Interactive nem tette közzé a DiRT Rally Linuxos rendszerigényét, de tájékoztatunk, amint ez megtörténik. Időközben megnézheted az előzetest, hogy lásd a játékot működés közben és nézd meg a mini oldalt, amit a Feral Interactive rakott össze több részletekért.Felhasznált forrás: DiRT Rally Racing Game Launches on Linux on March 2, Ported by Feral Interactive

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése